SELAMAT DATANG!!!

Selamat datang ke blog koleksi resepi saya. Di sini, InsyaAllah saya akan muatkan dengan pelbagai resipi masakan kesukaan saya untuk dikongsidengan semua pembaca2 sekalian. Jangan risau, InsyaAllah kebanyakan resepi-resepi yang akan saya kongsikan ini adalah resipi yang sangat mudah untuk disediakan. Oleh itu, saya berharap agar resepi-resepi yang saya kongsi ini dapat membantu anda dalam memberi idea untuk masakan-masakan anda. Selamat Mencuba!!!

p/s: Berkaitan dengan pembikinan kek, biskut, kuih dsb, saya tak menggunakan butter, sebaliknya saya menggunakan MAJERIN PLANTA. Harap Maklum.

Friday, September 2, 2011

Salam Perkenalan...

As-Salam buat semua...

Selamat datang ke blog koleksi resepi saya. Disini, InsyaAllah saya akan muatkan dengan pelbagai resipi masakan kesukaan saya dengan semua pembaca2 sekalian. Jangan risau, InsyaAllah kebanyakan resepi-resepi yang akan saya kongsikan ini adalah resipi yang sangat udah untuk disediakan. Oleh itu, saya berharap agar resepi-resepi yang saya kongsi ini dapat membantu anda dalam memberi idea untuk masakan-masakan anda. Selamat Mencuba!!! 


p/s: Selamat Hari Raya AidilFitri, Maaf Zahir dan Batin... hehe~~~ Oh ye, sebelum saya lupa, saya nak bagi tau yang hampir semua resepi yang berkaitan dengan kek, kuih/biskut2 tu, saya gunakan MAJERIN PLANTA. ^_^

No comments:

Post a Comment